top of page

Heeft u al een gepatenteerd binnenkussen van Atelier Roeck?

Zit en rugkussens op maat

5F959995-FAB6-4ACE-B559-BAF0F853B3EA.jpeg

Uw zitkussen zit niet zo lekker meer...de vulling is helemaal plat en dun geworden of zit niet meer op zijn plaats en is helemaal naar de kant geschoven...

Die vulling- dat kan kapok zijn, dat kan Dacron zijn, dat kan Polyether zijn, dat kunnen veren ( pluimen ) zijn.

Als je een put hebt in een polyethervulling dan dien je zeker een koudschuim-vulling te overwegen. Koudschuim is veerkrachtiger dan polyether en heeft geen kuilvorming.

Kapok-vullingen zijn bijna de wereld uit dus als die versleten of bijeen gekoekt zijn rest alleen nog recyclage, vervangen is hier zeker geen optie. Dat ze in een kussen van je zetel zijn terechtgekomen bewijst eens te meer de mindere kwalitatieve verkopers. Dacronvullingen worden alleen voor rugkussens gebruikt en dan nog liefst van al de hol ge-syliconiseerde types, deze kunnen vervangen worden.

Als je vindt dat je in een put zit bij een met veren gevuld kussen dan is er echter maar één oplossing: de gepatenteerde binnenzak voor veren van Atelier Roeck. De Roecksac®

Bij Atelier Roeck maken we een aangepast binnenkussen voor elk rug- of zitkussen. Ons gepatenteerd design garandeert  u een ongeëvenaard uitzonderlijk zit-gebruik-comfort!

bottom of page